Welcome to CPGNation.com! Log in or Sign up to interact with the CPGNation community.

Recent Activity

Activity stream for all registered members at CPG Nation Forum.

  1. Justa6MB posted a new thread.

    Help with *Banned**Banned**Banned**Banned* XFI Creep!!!

    I've been fighting to get the creep function to work. It's driving me crazy. I'm using a ESR10 Micro solid state relay, and I've gt the...

    Forum: FAST Support Forum

    Sep 21, 2017 at 10:12 PM
  2. 33Dan33 replied to the thread Diode Location.

    Thanks Fastman. You are correct, I do have the spal relay installed that controls the fan motor. The relay wire that would normally be...

    Sep 21, 2017 at 11:17 AM
  3. Fastmanefi replied to the thread Diode Location.

    You must be using a relay to control the fan motor - you cannot drive the fan without it. The XFI only provides a ground signal for the...

    Sep 21, 2017 at 8:58 AM
  4. Daniel replied to the thread TCI AOD does not want to go into OD.

    Accurate shifts I don't know. It shifts. I have nothing on that either to tell me when exactly it should shift and when not.

    Sep 20, 2017 at 9:39 PM
  5. Daniel replied to the thread TCI AOD does not want to go into OD.

    Build date is 8/22/2013. Model 431200. Those instructions you posted earlier do not use a oil gauge or the cable gauge to set the...

    Sep 20, 2017 at 9:38 PM
  6. Daniel replied to the thread TCI AOD does not want to go into OD.

    I pulled out the run sheet and this says its a Ford AOD constant pressure. Now what in the world do I really have. Nothing in the...

    Sep 20, 2017 at 7:02 PM
  7. Daniel replied to the thread TCI AOD does not want to go into OD.

    Yes, thats my comment at the bottom. One of the pictures which seems to be missing showed a cable corrector bracket that mounts on the...

    Sep 20, 2017 at 6:14 PM
  8. 33Dan33 replied to the thread Diode Location.

    Okay thanks, I'll take a look at the link you posted. Nice car, love those old Mopars; ragtops even more.

    Sep 20, 2017 at 5:18 PM
  9. gtsman replied to the thread Diode Location.

    That was written by Dennis, you can read it here. http://www.cpgnation.com/forum/threads/fast-xfi-sportsman-a-c-problem.26669/#post-103728

    Sep 20, 2017 at 1:43 PM
  10. 33Dan33 posted a new thread.

    Diode Location

    Quite some time ago there was a thread here that addressed this topic, and I was hoping somebody could answer it again for me. I have a...

    Forum: FAST Support Forum

    Sep 20, 2017 at 11:55 AM
  11. RinkyQ replied to the thread XFI 2.0 can't save properly?.

    After reading over and over the instruction manual, there is no procedure mentioned anywhere! We will try that and let you know, thanks.

    Sep 20, 2017 at 6:36 AM
  12. Daniel replied to the thread TCI AOD does not want to go into OD.

    I did not use the break in fluid to begin with. It was the Max shift race fluid then and now. My instructions say nothing about break...

    Sep 19, 2017 at 9:57 PM
  13. Turbobitt attached a file to the thread Anyone have a tip for crank sensor for ATI balancer w/magnets?.

    Like I was trying to say, You have more options than 1,2,3,or 4 pickups. See below. And yes, I am confused. If you are already running a...

    XIM.JPG Sep 19, 2017 at 8:28 PM
  14. Daniel replied to the thread TCI AOD does not want to go into OD.

    Changed the fluid and went back with the same Max shift product. No change. Shifts into OD for about 2 minutes and then refuses to go...

    Sep 19, 2017 at 7:39 PM
  15. crash520 replied to the thread XFI 2.0 can't save properly?.

    I was wondering about that for the same reason, installing the kill switch for racing if I needed to run a permanent hit wire to the ECU...

    Sep 19, 2017 at 3:39 PM
Loading...